Welkom op onze website...

Wij zijn Patricia en Beno Vos en woonachtig in het Nederlandse Soesterberg niet ver van Utrecht. Een tiental jaar geleden maakten we kennis met de Franse bulldog en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Deze fantastische honden staan sinds die tijd centraal in ons leven.  Iedere dag opnieuw genieten we intens van deze lieve schatten !  Liefde, passie en devotie voor dit ras zijn dan ook vaste begrippen voor ons. Als fokker willen we graag ons steentje bijdragen aan het verbeteren en continuiteit van het ras.

 

Nymphe de Principaute, uit de lijn van Baviere ligt aan de basis van onze kennel. Ze geniet momenteel van haar oude dag en is de grootmoeder van onze dame Mon Vie Amour Maison de Principaute. Nymphe heeft ons prachtige nakomelingen geschonken.  Uit respect voor deze prachtige bull en haar uitmuntende stamboom, hebben wij onze kennel naar haar genoemd : Maison de Principaute.

Nakomelingen van Nymphe die heden in onze kennel aanwezig zijn : Elegance Maison de Principaute  en Mon Vie Amour Maison de Principaute. Ondertussen reeds 5 jaar geleden kwam Cadbury Angels Indira onze kennel vervoegen. Deze bijzondere en prachtige bullendame werd in 2010 Nederlands jeugdkampioen. In datzelfde jaar werd ze verkozen tot best gefokt  Belgische jeugdhond.

We zijn lid van zowel de Hollandse Bulldoggen Club (HBC) als van de Koninklijke Belgische Klub van de Franse bulldog (KBKFB) en fokken volgens de reglementen van beide clubs. Al onze bullen hebben door de Raad van Beheer erkende FCI stambomen en bezitten tevens een DNA profiel.

 

Via onze website willen we U graag kennis laten maken met onze bulletjes en wensen U dan ook veel plezier bij het surfen door onze pagina's. Mocht U nadien nog vragen hebben over onze kennel en eventuele beschikbare pups, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Vriendelijke groeten

Patricia & Beno

 

 

send us a mail

ERECODE FOKKER
Hollandse Bulldoggen Club HBC  /  koninklijke  Belgische Klub vd Franse Bulldog  KBKFB

 

follow us